sleutel in de hand

Slotenmaker in Den Haag centrum
– Alter Haaglanden (sloten, sleutels, reparatie) Rijswijkseweg 344)
– Sleutel Direct (sleutels, hang- en sluitwerk, Prinsegracht 120)
– www.slotenmakers.co (sleutels, sloten)
– www.slotenmaker-denhaag.nu (sleutels, sloten)

Waarschuwing voor dure slotenmakers

De Consumentenbond waarschuwt voor slotenmakers die te veel geld in rekening brengen. Zo filmde de bond enkele malafide slotenmakers om een deur open te maken. Te snel wordt het slot open geboord en een duur slot in de deur gestopt. Een rekening van 200-400 euro is vrij normaal. Er waren zelfs uitschieters naar de 1000 euro. Een deskundige vertelde dat het normale tarief om een deur overdag open te maken tussen de 60-90 euro ligt. Dit kan dan wat oplopen als het avond of weekend is. Veel deuren die niet op het nachtslot zitten kunnen vrij eenvoudig geopend worden door een slotenmaker. Vraag dus vooraf wat het gaat kosten (bijvoorbeeld om voor te rijden). Vraagt de slotenmaker een erg hoog bedrag voor een simpel karwei dan moet men de politie bellen en aangifte doen van oplichting. Men moet zeker niet betalen ook al kan de situatie intimiderend zijn.

Politiekeurmerk bedrijf
De beste sloten hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Op het slot staat dan een SKG-logo met een aantal sterren. Hoe meer sterren, hoe beter de bescherming zal zijn. Bedrijven kunnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf krijgen. Een PKVW-bedrijf kan een woning van een klant inspecteren op veiligheid en bij goedkeuring een officieel certificaat Beveiligde Woning uitreiken. Enkele bedrijven in Den Haag hebben dit politie keurmerk. Nabij het centrum zit Alter Haaglanden Sleutels aan de Rijswijkseweg (Laak). Zij leveren sloten maar ook huis- en autosleutels en repareren autosloten. Andere bedrijven in Den Haag die het PKVW logo mogen dragen zijn ‘Tegen Inbraak'(in de Benoordenhoutseweg), Timmerbedrijf Lauwaert, Klusmaat beveiliging en Electrotechnisch-Installatiebureau van Ginderen.

Certificaatsleutel slotenmaker
Bij een slotenmaker kan in principe iedere sleutel bijgemaakt worden. Een stuk veiliger is een certificaatsleutel. Dit is een unieke sleutel waarbij een certificaat hoort. Alleen degene die het certificaat heeft kan een sleutel bij laten maken.

Vereniging Europeese Beveiligingsbedrijven
Beveiligingsbedrijven die aan zekere kwaliteitseisen voldoen kunnen lid worden van branchevereniging Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). In Nederland heeft de VEB ongeveer 500 leden en is hiermee een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de beveiligingsbranche.

Een deur openen zonder sleutel in Den Haag

U staat voor de deur en opeens komt u tot de ontdekking dat u helemaal geen sleutels meer heeft. U bent uw sleutels kwijt in Den Haag. Dit is ontzettend vervelend en u voelt uzelf knap stom. U kan zelfs niet meer herinneren of u de deur achter u dichtgetrokken heeft of dat u ze ergens verloren bent. Het is misschien geen tijdstip om aan te bellen bij de buren of niemand heeft een reservesleutel. De enige oplossing is een deur openen zonder sleutel in Den Haag. Als u gebruik maakt van een slotenmaker Den Haag dan hoeft dit gelukkig geen enkel probleem te zijn. Voor u het weet staat u weer binnen. In 96% van de situaties kunnen wij een deur openen zonder schade aan te brengen aan het slot. U kan dus gewoon weer gebruik maken van uw slot en er hoeft geen nieuw exemplaar in. Dit maakt het gebruik van een slotenmaker Den Haag betaalbaar.

Binnen 24 uur ter plaatsen

Wat uw reden ook is wij komen uw deur openen binnen een half uur in de regio Den Haag. Uw vertrouwde slotenmaker ziet direct aan de hand van het type slot wat er moet gebeuren. Onze grootste zorg is dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kan. Het maakt voor ons niet uit of dit midden in de nacht moet gebeuren of gewoon overdag. Wij hebben 7 dagen per week een 24 uur service beschikbaar voor het openen van deuren zonder sleutel. Wij komen niet alleen langs voor een sleutel die kwijt is, maar ook als uw sleutels bijvoorbeeld vast zitten in het cilinderslot. Helaas gebeurt het regelmatig dat ze vast komen te zitten of zelfs afbreken. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat de deur alsnog geopend kan worden.

Bel bij een sleutel kwijt de Slotenmaker Rijswijk

Bent u de sleutel kwijt in de regio Rijswijk? Twijfel niet langer en bel gewoon de slotenmaker Rijswijk. Wij openen eenvoudig deuren zonder dat we in het bezig zijn van een sleutel. Binnen een half uur zijn we ter plaatsen zelfs als u midden in de nacht naar onze experts belt. Wij zorgen ervoor dat u gewoon weer binnen kan treden. Wij zijn voor spoedgevallen dag en nacht bereikbaar. Bent u gewoon van plan om uw sloten te vervangen? Dan kan u natuurlijk zonder spoed een afspraak maken. Een echte vakman komt bij u thuis langs om de huidige sloten na te lopen en professioneel te vervangen voor veiligheidssloten. Bent u de sleutel niet kwijt, maar is uw slot opengebroken door een inbreker? U mag gewoon ons spoednummer bellen ook al is het midden in de nacht. Wij zijn binnen een half uur ter plaatsen om na een inbraak uw woning te beveiligen met nieuwe sloten.