Dansen & muziek Plein

– Millers: club agenda met o.a Tequila Tuesdays, Funky Friday, Saturday Sessions (23.00 – 04.00 uur)
– Haagsche Bier Kluis: Nachtkluis. Om het programma te kunnen zien moet je inloggen op hun Facebookpagina
– Eetcafe Cloos: vrijdag- en zaterdagavond Danscaf√© met Dj’s
– SeaFood Bar 19: vrijdag- en zaterdagavond (vanaf 22.00 uur) dansmuziek met Dj.

Luden specials

Cafe restaurant Luden heeft verschillende specials. Reserveren is gewenst . Zo kun je op zondag en maandag onbeperkt gamba’s eten. Iedere dag tussen 14.00 en 17.00 uur is er een High Wine en een Beer & Bites tussen. Tevens kan er een cocktailworkshop gehouden worden (min 8 personen).

Borreluur SeaFood Bar 19

Iedere donderdag is er een borreluur (tijden onbekend) in de SeaFood Bar 19. Voorheen was hier gevestigd PleinXIX die een after work borrel had van 16.30 – 19.30 uur.

Vergadering Tweede Kamer

De openbare vergaderingen van de Tweede Kamer zijn publiekelijk toegankelijk. Deze vergaderingen vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Men moet zich vooraf aanmelden via de website van de Tweede Kamer. Men moet zich identificeren en krijgt een dagpas. De hoofdingang voor bezoekers is op Lange Poten 4. Een zijingang van de Tweede Kamer bevindt zich ook op Plein.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt

In de periode van oktober tot half mei is iedere donderdag een kleine boekenmarkt te vinden op Plein. De openingstijden van de markt op Plein zijn van 10.00 – 18.00 uur. Een grotere antiek- en boekenmarkt staat van half mei t/m september op het Lange Voorhout. Deze markt is twee keer per week open op donderdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Vakantie aanbiedingen

Avontuurlijke groepsreizen (TUI, OAD, ANWB, Sawadee, Koning Aap, Djoser, Shoestring)
Torremolinos all inclusive (goedkope zonvakantie in Carihuela of in het centrum)