Dansen & muziek Plein

– Millers: club agenda met o.a Tequila Tuesdays en Funky Friday
– Dans cafe Kluis: donderdagavond Studentenavond
– Dans cafe Kluis: vrijdagavond Ladies Night
– Dans cafe Kluis: zaterdagavond Feestavond met gastoptredens
– Eetcafe Cloos: vrijdag- en zaterdagavond Danscaf√© met Dj’s

Luden specials

Cafe restaurant Luden heeft verschillende specials. Reserveren is gewenst . Zo kun je op zondag en maandag onbeperkt gamba’s eten. Iedere dag tussen 14.00 en 17.00 uur is er een High Wine en een Beer & Bites tussen. Tevens kan er een cocktailworkshop gehouden worden (min 8 personen).

After work borrel PleinXIX

Iedere donderdag en vrijdag van 16.30 tot 19.30 uur is er een after work borrel.

Vergadering Tweede Kamer bijwonen

De openbare vergaderingen van de Tweede Kamer zijn publiekelijk toegankelijk. Deze vergaderingen vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken of te reserveren. Als de openbare tribune vol zit dan moet men wachten tot er een plekje vrij is gekomen. Men moet zich identificeren en krijgt een dagpas. De hoofdingang voor bezoekers is op Lange Poten 4. Een zijingang van de Tweede Kamer bevindt zich ook op Plein.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt

In de periode van oktober tot half mei is iedere donderdag een kleine boekenmarkt te vinden op Plein. De openingstijden van de markt op Plein zijn van 10.00 – 18.00 uur. Een grotere antiek- en boekenmarkt staat van half mei t/m september op het Lange Voorhout. Deze markt is twee keer per week open op donderdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur.
Daily Dream Deal