Restaurants, cafe’s en bars op Plein Den Haag

miller den haag bar

Millers 80’s & club

Millers is een grote horecagelegenheid op Plein 8-9-10. Het bestaat uit drie panden naast elkaar. Er is een a la carte restaurant, grand café, bites café, 6 bars en een verwarmd terras. In het weekend gaan na het avondeten de tafels en stoelen aan de kant en wordt het restaurant omgetoverd in een club. Er zijn twee gedeelten: Millers en cafe Millers. In Millers wordt voornamelijk house en dance muziek gedraaid en in het cafe ligt de nadruk op muziek uit de 80’s en 90’s.
Facebook pagina van Millers met evenementen, tickets en video’s.

Maandag t/m woensdag: 10.00 – 01.00 uur
Donderdag: 10.00 – 04.00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 10.00 – 04.30 uur
Zondag: 10.00 – 01.00 uur

kluis den haag plein

Dansen en eten in Haagsche Bier Kluis

Het pand is een voormalig bankgebouw en doet sinds 1995 dienst als café-restaurant. De oude kluis staat nog steeds in de kelder. Het tuinhuis was vroeger een prive-synagoge met beschilderde panelen. Nu kan er vergaderd of gedineerd worden. Elke donderdag- vrijdag- en zaterdagavond wordt het café omgebouwd tot de Nachtkluis. Op donderdag is het studentenavond en gaat het bier en fris voor de helft van de prijs. Vrijdagavond en zaterdagavond is er een dj.

luden den haag

Cafe-restaurant Luden

Luden bestaat uit een restaurant, bar en buitenterras. Dinsdagavond is er jazz en vrijdag- en zaterdagavond is er live muziek. Adres is Plein 6-7.
Website: Cafe Restaurant Luden

Barlow

Eigentijds café-restaurant voor lunch, borrelen en dineren. Er zijn 3 besloten zalen aanwezig voor vergaderingen (tot 80 personen). Adres: Plein 15-16.
Website: Bar Restaurant Barlow

SeaFood Bar 19

SeaFood Bar 19 is de opvolger van Plein XIX. Er is een besloten zaal (de Ridderzaal) op de eerste verdieping die uitstekend geschikt is voor vergaderingen.
SeaFood Bar 19

Berger

Bruin cafe met terras. Er zijn in de middag broodjes te koop en ’s avonds hamburgers en sate. Adres is Plein 18
Website: Berger

Cloos

Eetcafe met een Italiaans georienteerde keuken voor lunch en diner. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een DJ met muziek tot in de late uren. Adres is 12a.
Website: Cloos

Moya Tapas Club

Moya Tapas Club is gevestigd op Plein 14. Het restaurant heeft een grote bar en is 6 dagen per week open. Op vrijdag & zaterdag is de zaak open tot 03.00 uur.
Website: Moyatapasclub.nl

Solo Vino by Gusto op Plein

Solo Vino by Gusto

Italiaans restaurant met terras. Dagelijks is er tussen 13.00 – 16.00 uur een uitgebreide Italiaanse High Tea. Adres is Plein 22
Website: Gusto

Leopold

Café restaurant met een uitgebreid Belgisch bier assortiment. ’s Avonds kan er gedanst worden. Het adres is Plein 17.
Website: Leopold

Grand Cafe de Tijd

Op de hoek van Korte Poten en Plein ligt Grand Cafe de Tijd. Men kan er terecht voor lunch, diner, borrel en cocktails. Op de 1st verdieping is een ruimte die verhuurd kan worden voor een feestelijke gebeurtenis.

Danscafé Danzig

Danzig ligt op zo’n 150 meter van het Plein. Drie dagen in de week gaan vanaf 23.00 uur de tafels aan de kant zodat er gedanst kan worden.
Donderdag, vrijdag en zaterdag dansen: 23.00 – 05.00 uur (Danzig By Night)
Facebook pagina : Facebook.com/danzigdenhaag/

Vakantie Torremolinos & Groepsrondreizen

Torremolinos all inclusive
Carihuela hotels
Groepsreizen Andalusië
Goedkope & avontuurlijke groepsreizen wereldwijd