Winkelen Den Haag – Spuistraat

De Spuistraat is een van de bekendste winkelstraten van Nederland met tientallen winkels: Belcompany, Bershka, Blokker, Burgerking, Clarks, De Tuinen, Didi, Diesel, Dolcis, Dr. Adams, Etos, Expo, Foot Locker, H&M, Honkemoller, Invito, Jack & Jones, Levi’s, Manfield, Pearle, Perry Sport, Polare boekenwinkel, Sacha, Score, Steps, Sunglass Hut, Superstar, Swarovski, T-Mobile, Tango, The Phone House, Vero Moda, Vodafone, V&D, WE. Het is 10 minuten lopen van Centraal Station naar de Spuistraat. In de binnenstad zijn ongeveer 10 parkeergarages.

winkelen in Megastores

MegaStores Den Haag is een groot overdekt winkelcentrum en bestaat twee verdiepingen. Het heeft een winkelaanbod van ongeveer 50 winkels. Aldi, Hema, BCC, Xenos, McDonalds, Subway, Blokker, Kruidvat, Intertoys, Pets Place, Prenatal, Beter Bed, Beddenreus. Er zijn ook verscheidene meubelwinkels zoals Seats & Sofas, Sanders Meubelstad, Montel en Keuken Concurrent.

Megastores is 7 dagen per week open. In de regel van 10.00 – 18.00 uur. Op zondag vanaf 12.00 uur en op maandags vanaf 13.00 uur. Donderavond is koopavond. Megastores is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand van station Den Haag HS (Hollands Spoor) en er zijn verschillende tram- en busverbindingen in de buurt. Tramlijnen 1, 9, 11, 12, 16 en 17 en buslijnen 18, 26 en 28 stoppen in de buurt van het winkelcentrum. Parkeren kan op een van de 1750 parkeerplaatsen. Adres is Van der Kunstraat 123, Den Haag.

Passage

De Passage is het oudste winkelcentrum van Nederland met mode- en schoenenwinkels van allure. Het overdekte winkelcentrum werd in september 2014 feestelijk heropend met een nieuw gedeelte tussen de Spuistraat en de Grote Marktstraat. De ingang van het nieuwe gedeelte van de Passage ligt tegenover de Hema en de Bijenkorf. Winkels in de Passage zijn o.a: Apple Store, Calexis, La Ligna, Ecco Premium, Desigual, Geox, Giullia & Co, Kult, Gerry Weber, WAM Denim, Nelson, Sacha, Van Os tassen en koffers en een Miele Center. Verder zijn er winkels van Intertoys, Douglas, The Body Shop, Xenos, Leonidas en Starbucks. De ligging van de Passage is in hartje Den Haag dichtbij het Binnenhof en de Bijenkorf. De passage is 7 dagen per week open van 10.00 – 18.00 uur. Op zondag van 12.00 – 17.00 uur en op maandag vanaf 12.00 uur. Donderavond is koopavond.

Grote Marktstraat Den Haag (Bijenkorf)

De Grote Marktstraat loopt parallel aan de Spuistraat en is ook een grote winkelstraat in Den Haag. Bekende winkels en restaurants als de Bijenkorf, Hema, C&A, McDonalds, Ici Paris XL, A&H, Xenos, Hans Anders, Intertoys en Basic Fit zijn er gevestigd. In de Grote Marktstraat is tegenover de Hema/Bijenkorf een ingang naar winkelcentrum De Passage.

Goedkope winkels

Goedkope winkels:
– Modeketen Primark: Gelegen aan de Grote Marktstraat, is deze budgetvriendelijke winkel populair voor voordelige kleding en accessoires.
– Action: Voor betaalbare huishoudelijke artikelen, decoratie, speelgoed en nog veel meer, is Action een goede keuze.

winkelen in de Venestraat

De Venestraat is een winkelstraat op de hoek van de Spuistraat. Er zijn o.a America Today, Bodycult (tatoo), Cos-store, De Tuinen, Denim & Supply Ralph Lauren, Douglas, Gedds & Gillmore, Geox, Invito, Jack & Jones, Lucardi, Mango, Men at Work, Pandora, Pieces, Rituals, The Phone House, Van Haren, Vila, Vodafone, Xenos en Yves Rocher.

New Babylon

Dit woon-, werk- en winkelcomplex ligt naast CS Den Haag. Een aantal winkels in New Babylon zijn Vero Moda, Only, Northbound, Mango, Mr. Smith, Jack & Jones, Coolcat en De Tuinen. Verder zijn er een AKO boekenwinkel, het Brabants Lederwarenhuis, Greenbean (koffie, sapjes, broodjes) en restaurant Piazza. New Babylon is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 19.00 uur. Zaterdags tot 18.00 uur en op zondag zijn de tijden 12.00 – 17.00 uur. Er is een parkeerplaats met ruimte voor 1750 auto’s.

Winkelstraten

a. Grote Marktstraat: Een van de belangrijkste winkelstraten in Den Haag, hier vind je veel bekende winkelketens zoals H&M, Zara en de Bijenkorf.
b. Noordeinde: Bekend om zijn luxe boetieks, galeries en kunstwinkels, is deze straat perfect voor een exclusievere winkelervaring.
c. Haagsche Bluf: Dit charmante winkelgebied biedt een mix van trendy boetieks, conceptstores en lokale ondernemers.

Lunchrooms

– Het Heden: Gelegen aan het Noordeinde, biedt dit gezellige café een heerlijke lunchkaart en een sfeervol terras.
– Dungelmann: Bekend om hun heerlijke broodjes en kroketten, is deze lunchroom gevestigd in de Passage.
– Anne&Max: Deze biologische koffie- en lunchroom aan de Korte Poten is een geweldige plek om even te pauzeren tijdens je winkeldag.

Chinatown

Chinatown ligt tussen de Wagenstraat, Amsterdamse Veerkade en Gedempte Gracht. Er zijn diverse restaurants, winkeltjes en Chinese supermarkten.